Известие

Collapse
No announcement yet.

Централно заключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Централно заключване

Колеги не мога да заключа централно прозорците да не се вдигат от другите места,като меря прекъсвача ми изглежда наред но не съм сигурен дали го меря правилно и със кое е свързано това управление.
    Attached Files
    Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 2001 150 HP Berlina

Ми те само задните се заключват и не би трябвало да се управляват от техните си копчета ако си ги блокирал от твоята конзола.Иначе ти можеш да ги управляваш.Екотроника най-вероятно може да ти помогне.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Като гледаш схемата на ключа, премери на изводите му, дали работи коректно.

PS:

Митака е прав, че блокировката касае само задните прозорци.
      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 15:51.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Това не го знаех че блокира само задните прозорци,ще го проверя.

Comment

Както каза колегата бутона Lock заключва задните две врати когато е във горно положение.
          Last edited by RomeoJTD; d.m.y г., 17:38.

Comment

Имам още една молба,искам да го направя така че да мога да изключвам захранването към другите 3 врати а не само към задните, да имате някакви идеи или схеми ?

Comment

Няма невъзможни неща НО за това вече се налага преправяне на инсталацията - трябва да прекъсваш веригата на бутона към комфорт модула.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Сложно ли е като изпълнение, защото не ми се ще да режа много кабели, и къде се намира комфорт модула ?

Comment

Като изпълнение не мога да кажа, понеже не знам някой да го е правил досега - ще бъде "къстъм". Трябва да се измисли схемата, какво да прекъсва, къде да е ключето и т.н. Иначе самия модул е над жабката.
                  166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                  ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщение
                    Сложно ли е като изпълнение, защото не ми се ще да режа много кабели, и къде се намира комфорт модула ?
                    Можеш да постигнеш това, като направиш синята връзка означена на схемата от буксата на дясна предна врата (D31 - пин 4) до блокиращия превключвател на шофьорската врата и респективно откачиш старата връзка от пин 4 на D31.
                    За да направиш връзката в шофьорската врата, ползвай свободен пин от буксата между вратата и купето до превключвателя (H55A - пин 3).

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Мерси колега ама то ще е голямо приключение да прекарвам кабел от едната врата до другата или в най добрия случай от модула до другата врата,нещо по рационално нема ли да се пипа само от шофьорската страна

Comment

Колега, ти искаш "екстра", която самият конструктор не е направил.
                        Какво е на фона на това прекарването на едно кабелче?

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Просто откачи буксата на десния прозорец,така няма да може пасажера да го сваля,а ти ще си го вдигаш и сваляш от панела при теб. Ето ти един мързелив вариант.
                          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

виж за това не се сетих, ето това е прост вариант за решение на проблема без да се налага побълагряване и разглобяване на половината кола.
                            Last edited by RomeoJTD; d.m.y г., 17:38.

Comment

Колега ако откачи буксата на пасажера май се прекъсва веригата и няма да работи копчето и от към шофьора също?
                              Но нищо не пфечи да пробва.
                              156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
                              KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
                              Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
                              Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Working...
                              X